alle kategorier
ENEN
VORES HISTORIE

Smith Deng, grundlæggeren af ​​Champion Fireworks, etablerede det i 2005. Før det har han arbejdet i fyrværkeriindustrien i over 10 år. Med sin kærlighed til fyrværkeri og rig erfaring med fyrværkeriproduktion førte Smith mesterfyrværkeriet hele vejen frem. Nu er det blevet en af ​​de bedste fyrværkeriudbydere i Liuyang, Kina, der har 6 joint venture-fabrikker og over 80 stabile samarbejdsfabrikker, der eksporterer fyrværkeri til over 30 lande.

VORES KULTUR

Champion Fireworks respekterer hver medarbejders individualiserede karriereudvikling og gør enhver medarbejder til en elite i fyrværkeriindustrien. Vi er forpligtet til at skabe den bedste forsyningskæde for fyrværkeri, tilbyde kunder høje kvalitet og billige fyrværkeriprodukter og opnå langsigtet stabilitet og et win-win-forhold.

Vores fabrikker

90% af mester fyrværkeri fabrikker er klasse A eller B store fabrik, hvilket betyder kvalitetssikring og hurtig levering. Vores fabrikker dækker de vigtigste fyrværkeriproducerende områder i Kina, herunder Liuyang, Liling, Shangli og Wanzai og leverer kunderne det bredeste udvalg af fyrværkeriprodukter.

bt1
bt2
bt3
bt4
bt5
bt6

VORES CERTIFIKAT

VELKOMMEN TIL BESØG CHAMPION FIREWORKS

Din pålidelige fyrværkeri leverandør i Liuyang, Kina
Konkurrencedygtig pris / Stabil høj kvalitet / Tilpasset emballage / Levering til tiden

VELKOMMEN TIL BESØG CHAMPION FIREWORKS